Газова промисловість в Україні: сучасний стан та перспективи розвитку - Кордюкова, М.А. (Стратегія і механізми регулювання промислового розвитку, 2009)
Виконано аналіз сучасного стану газової промисловості в Україні. Визначено напрями розвитку газової промисловості з їх обґрунтуванням за кожним видом діяльності. Выполнен анализ современного состояния газовой промышленности в Украине. Определены направления развития газовой промышленности с обоснованием по каждому виду деятельности. The paper analyzes the current state of the gas industry in Ukraine. Directions of the gas industry development were defined grounding every type of activity.