Особливості реструктуризації підприємств вугільної промисловості України в сучасних умовах господарювання - Полянський, В.В. (Стратегія і механізми регулювання промислового розвитку, 2009)
Рассмотрены основные подходы, позволяющие оценить эффективность инноваций, и выявлены их недостатки. Определены основные направления совершенствования подходов к оценке эффективности инноваций. Розглянуто основні підходи, які дозволяють оцінити ефективність інновацій, і виявлено їх недоліки. Визначено основні напрями вдосконалення підходів до оцінки ефективності інновацій. The principal approaches which make it possible to assess the efficiency of innovations have been considered, and their shortcomings have been also revealed. The principal ways of improving the approaches to estimation of innovations efficiency have been determined.