Особенности социальной ответственности малых и средних предприятий - Черных, Е.В. (Стратегія і механізми регулювання промислового розвитку, 2009)
Рассмотрены особенности деятельности малых и средних предприятий, их отличия от крупных предприятий, особенности и проблемы развития социальной ответственности малого и среднего бизнеса в Украине. Розглянуто особливості діяльності малих і середніх підприємств, їх відмінності від великих підприємств, особливості та проблеми розвитку соціальної відповідальності малого і середнього бізнесу в Україні. The paper examines features of small and middle enterprises activities and their distinction from big enterprises. The problems concerning development of social responsibility of small and middle business in Ukraine are also considered in the article.