Проблеми застосування методів оцінки фінансового стану на підприємствах різних галузей національного господарства - Бондарєва, А.В. (Стратегія і механізми регулювання промислового розвитку, 2009)
Розглянуто специфіку формування майна та капіталу підприємств різних галузей економіки. Подано рекомендації щодо оцінки фінансового стану промислових, торговельних, сільськогосподарських, транспортних та будівельних компаній. Рассмотрена специфика формирования имущества и капитала предприятий различных отраслей экономики. Даны рекомендации по оценке финансового состояния промышленных, торговых, сельскохозяйственных, транспортных и строительных компаний. The present paper deals with the specific way of forming property and capital in companies operating in various sectors of the national economy. The recommendations are given to estimate a financial condition of industrial, trading, agricultural, transportation, and building companies.