Основні методи оцінки ефективності інвестиційних проектів на підприємствах у сучасних умовах господарювання - Шевчук, А.М. (Стратегія і механізми регулювання промислового розвитку, 2009)
Розглянуто основні методи оцінки ефективності інвестиційних проектів на підприємствах. Описано використання різноманітних методів аналізу ефективності інвестиційної діяльності підприємства з метою підвищення його інвестиційної привабливості. Рассмотрены основные методы оценки эффективности инвестиционных проектов на предприятиях. Описано использование разнообразных методов анализа эффективности инвестиционной деятельности предприятия с целью повышения его инвестиционной привлекательности. The paper considers basic methods used for estimating the efficiency of enterprise’s investment projects. The use of various methods of analysis of efficiency of enterprise’s investment activity is described in order to increase its investment attractiveness.