Генезис теоретичних підходів до курсової політики та формування фінансових ресурсів підприємства - Ткаченко, А.М.; Авдєй, О.К. (Стратегія і механізми регулювання промислового розвитку, 2010)
Досліджено генезис теоретичних підходів до курсової політики та формування фінансових ресурсів підприємств. Запропоновано власний підхід до визначення курсової політики та фінансових ресурсів підприємства. Проведено аналіз впливу курсової політики на формування фінансових ресурсів підприємства. Рассмотрен генезис теоретических подходов к курсовой политике и формированию финансовых ресурсов предприятия. Предложен собственный подход к определению курсовой политики и финансовых ресурсов предприятия. Проанализировано влияние курсовой политики на формирование финансовых ресурсов предприятия. In the article is explored the genesis of theoretical approaches to exchange rate policy and the formation of financial resources. It is given the own approach to definitions of exchange rate policy and enterprise’s financial resources. It is made the analysis of the influence of exchange rate policy on the formation of enterprise’s financial resources.