Целеполагание в системе управления развитием предприятия - Кравченко, В.Н.; Филипишин, И.В. (Стратегія і механізми регулювання промислового розвитку, 2010)
Исследована структура системы и процессов целеполагания в управлении развитием предприятия, включающем цикл рефлексивного управления реализацией целевых программ. Досліджено структуру системи і процесів цілеполягання в управлінні розвитком підприємства, що включає цикл рефлексивного управління реалізацією цільових програм. In the article the structure of the system and processes of teleologism is investigational in a management development of enterprise, including the cycle of reflection management realization of the having a special purpose programs.