Тенденції іноземного інвестування в Україні - Мацука, В.М. (Стратегія і механізми регулювання промислового розвитку, 2010)
Проаналізовано стан іноземного інвестування. Розглянуто проблеми іноземних інвесторів. Визначено тенденції розвитку іноземної інвестиційної діяльності в Україні. Проанализированы состояние иностранного инвестирования и проблемы инвесторов. Определены тенденции развития иностранной инвестиционной деятельности в Украине. The article analyzes the modern state of foreign investment, touches upon the problems of foreign investors, determines the tendencies of foreign investment activity in Ukraine.