Підвищення ефективності використання оборотних коштів підприємства - Єропутова, О.О.; Ярошевська, О.В. (Стратегія і механізми регулювання промислового розвитку, 2010)
Розглянуто особливості підвищення ефективності використання оборотних коштів на різногалузевих підприємствах. Проаналізовано структуру оборотних коштів і визначено фактори, які впливають на ефективність їх використання. Рассмотрены особенности повышения эффективности использования оборотных средств на разноотраслевых предприятиях. Проанализирована структура оборотных средств и определены факторы, которые влияют на эффективность их использования. The features of increase of efficiency of the use of circulating assets are considered on різногалузевих a particular branch enterprises. The structure of circulating assets and certainly factors which influence on efficiency of the use of circulating assets is analysed.