Методи прогнозування ціноутворення з оптимальними витратами на інноваційно-інвестиційні проекти підприємства - Курган, О.Г. (Стратегія і механізми регулювання промислового розвитку, 2010)
Розроблено рекомендації та пропозиції щодо підвищення ефективності інноваційно-інвестиційної діяльності промислових підприємств на основі методів прогнозування ціноутворення з оптимальними витратами на інноваційно-інвестиційні проекти підприємства. Разработаны рекомендации и предложения по повышению эффективности инновационно-инвестиционной деятельности промышленных предприятий на основе методов прогнозирования ценообразования с оптимальными затратами на инновационно-инвестиционные проекты предприятия. Developed recommendation and suggestion on the increase of efficiency of innovative-investment activity of industrial enterprises on the basis of methods of prognostication of pricing with optimum expenses on the projects of innovative-investments of enterprise.