Фінансове забезпечення процесу формування конкурентних переваг промисловим підприємством в умовах кризи - Самофалов, Ю.Є. (Стратегія і механізми регулювання промислового розвитку, 2010)
Розглянуто існуючі форми і методи фінансового забезпечення процесу формування конкурентних переваг промисловим підприємством в умовах кризи, на основі порівняльного аналізу визначено їх переваги та недоліки у використанні. Рассмотрены существующие формы и методы финансового обеспечения процесса формирования конкурентных преимуществ промышленным предприятием в условиях кризиса, на основе сравнительного анализа определены их преимущества и недостатки в использовании. Existent forms and methods of the financial providing of process of forming of competitive edges an industrial enterprise are considered in the conditions of crisis, on the basis of the conducted comparative analysis their advantages and failings are certain in the use.