Деякі напрями вдосконалення інвестиційно-інноваційної політики вугільної промисловості - Щебланова, К.А. (Стратегія і механізми регулювання промислового розвитку, 2010)
Розглянуто сучасне становище фінансового забезпечення інноваційного розвитку вугледобувних підприємств, інвестиційний клімат вугільної галузі. Досліджено особливості стану та тенденцій розвитку інвестиційно-інноваційного процесу, запропоновано напрями вдосконалення інвестиційної політики вугільної галузі. Рассмотрено современное положение финансового обеспечения инновационного развития угледобывающих предприятий, инвестиционный климат угольной области. Исследованы особенности состояния и тенденций развития инвестиционно-инновационного процесса, предложены направления усовершенствования инвестиционной политики угольной отрасли. It Is Considered modern position of the financial provision инновационного developments угледобывающих enterprise, investment climate of the coal area. Explored particularities of the condition and trend of the development investment-инновационного process, is offered directions of the improvement investment politician coal area.