Анализ подходов к интеграции промышленных предприятий - Куницына, М.Ю. (Стратегія і механізми регулювання промислового розвитку, 2010)
Проанализированы основные подходы и научная аргументация целесообразности формирования стратегии вертикальной интеграции в машиностроении. Проаналізовано основні підходи і наукова аргументація доцільності формування стратегії вертикальної інтеграції в машинобудуванні. Analysis of basic approaches and scientific argumentation of expedience of forming of strategy of vertical integration in an engineer.