Синтез оптимального варіанта інтегрованого рішення з конкурентоспроможності машинобудівної продукції - Паршина, О.А. (Стратегія і механізми регулювання промислового розвитку, 2010)
Для вибору оптимального варіанта інтегрованого рішення щодо забезпечення відповідного рівня конкурентоспроможності продукції запропоновано використання морфологічного аналізу та синтезу. Виконано побудову морфологічної множини рішень у вигляді морфологічних таблиць та розроблено метод синтезу оптимального варіанта інтегрованого рішення щодо забезпечення та підвищення конкурентоспроможності машинобудівної продукції. Для выбора оптимального варианта интегрированного решения по обеспечению соответствующего уровня конкурентоспособности продукции предлагается использование морфологического анализа и синтеза. Выполнено построение морфологического множества решений в виде морфологических таблиц и разработан метод синтеза оптимального варианта интегрированного решения по обеспечению и повышению конкурентоспособности машиностроительной продукции. There is offered the use of morphological analysis and synthesis for the choice of optimum variant of integrated decision on providing of the proper level of products competitiveness. In the article there is executed the construction of morphological multitude of decisions as morphological tables and developed the method of synthesis of optimum variant of integrated decision on providing and increase of competitiveness of machine-building products.