Основи побудови комунікаційної системи руху та регламентації потоку інформації промислового підприємства - Метеленко, Н.Г. (Стратегія і механізми регулювання промислового розвитку, 2010)
Досліджено та обґрунтовано складові багаторівневої складної системи комунікацій промислового підприємства; встановлено етапи формування комунікаційної системи руху та регламентації потоку інформації. Удосконалено класифікацію документопотоків промислового підприємства, обґрунтовано взаємозв’язок між окремими класифікаційними групами. Исследованы и обоснованы составляющие многоуровневой сложной системы коммуникаций промышленного предприятия; установлены этапы формирования коммуникационной системы движения и регламентации потока информации. Усовершенствована классификация документопотоков промышленного предприятия, обоснована взаимосвязь между отдельными классификационными группами. Constituents of the multilevel difficult system of communications of industrial enterprise has been investigated and grounded; the stages of forming the communication system of motion and regulation of stream of information has been set. Classification of document-flows of industrial enterprise has been improved, it's intercommunication between separate classification groups has been grounded.