Методика економічної оцінки екологічних збитків від негативного впливу відходів потенційно небезпечних військових об’єктів на довкілля - Чумаченко, С.М.; Махкамов, М.М.; Шереметов, С.І.; Зотова, Л.М. (Техногенно-екологічна безпека та цивільний захист, 2010)
Викладено підходи до економічної оцінки збитків від відходів потенційно небезпечних військових об’єктів, що грунтуються головним чином на існуючій нормативно-правовій базі природоохоронного законодавства України. Изложены подходы к экономической оценке ущерба от отходов потенциально опасных военных объектов, которые основываются, главным образом, на существующей нормативно-правовой базе природоохранного законодательства Украины. Economic evaluation of loss from offcuts potentially dangerous military objectives which are based mainly on the existent normatively base of nature protection legislation of Ukraine is considered.