Борис Євтихійович Єсипенко: до 80-річчя від дня народження - Жаліло, Л.І. (Медична гідрологія та реабілітація, 2004)
Цього року виповнилося 6 80 років від дня народження відомого вітчизняного вченого в галузі фізіології водно-сольового обміну та бальнеології доктора біологічних наук, професора Бориса Євтихійовича Єсипенка.