Потреби в електрифікації сільського господарства у повоєнне десятиріччя (1940-1950-і рр.) - Горбатюк, О. (Сiверянський лiтопис, 2012)
У статті аналізуються потреби українського села в електрифікації у повоєнне десятиріччя та її важливість для підвищення ефективності розвитку сільського господарства. В статье анализируется потребность украинского села в электрификации в повоенное десятилетие и ее значимость в повышении эффективности развития сельского хозяйства. In the article the requirements of the Ukrainian village are analysed in a electrification in a post-war decade and his importance for the increase of efficiency of development of agriculture.