З історії монастирів Новгород-Сіверської єпархії (1785-1797 рр.) - Рига, Д. (Сiверянський лiтопис, 2012)
У статті йдеться про господарську та культурно-просвітницьку діяльність монастирів Північного Лівобережжя, які увійшли до складу Новгород-Сіверської єпархії (1785-1797). В статье идет речь о монастырях Северного Левобережья, которые вошли в состав Новгород-Северской епархии (1785–1797). In the article the question is activity of monasteries of North Left-bankness, which entered in the complement of Novgorod-siverskoy of diocese (1785-1797).