Туристична рента як інструмент економічного регулювання розвитку туризму - Казачковська, Г.В. (Управління економікою: теорія та практика, 2009)
Удосконалено механізм економічного регулювання розвитку туристичної сфери, який передбачає впровадження у практику туристичного господарювання рентних платежів. Усовершенствован механизм экономического регулирования развития туристической сферы, предусматривающий внедрение в практику туристического хозяйствования рентных платежей. The work is aimed at perfection of the mechanism of economic regulation of the tourist sphere development which provides the introduction of rent payments into practice.