Структура валового регионального продукта как фактор внутренней конкурентоспособности региона - Васильченко, Е.Р.; Губина, В.С. (Управління економікою: теорія та практика, 2009)
Проанализирована структура валового регионального продукта по видам экономической деятельности как один из факторов повышения конкурентоспособности региона. Исследована зависимость внутренней конкурентоспособности регионов Украины от отраслевой структуры производства. Проаналізовано структуру валового регіонального продукту за видами економічної діяльності як один із факторів підвищення конкурентоспроможності регіону. Досліджено залежність внутрішньої конкурентоспроможності регіонів України від галузевої структури виробництва. The structure of a gross regional product by types of economic activity is analyzed as one of the factors of region’s competitiveness increase. The dependence of internal competitiveness of Ukraine’s regions on the industrial structure has been investigated.