Регіональні аспекти характеристики якості інституціонального середовища - Кузьменко, Л.М.; Солдак, М.О. (Управління економікою: теорія та практика, 2010)
Обґрунтовано необхідність дослідження якості інституціонального середовища в регіонах в умовах формування ефективної інституціональної структури. З метою вдосконалення системи інститутів регіонального управління визначено підходи до характеристики інституціонального середовища, надано оцінку якості інститутів, що діють у регіонах. Обоснована необходимость исследования качества институциональной среды в регионах в условиях формирования эффективной институциональной структуры. С целью совершенствования системы институтов регионального управления определены подходы к характеристике институциональной среды, представлена оценка качества институтов, которые действуют в регионах. The authors give grounds for the necessity of researching the quality of institutional environment in the regions under formation of effective institutional structure. To improve the system of regional management institutes, the approaches to the description of institutional environment have been defined, and the quality of institutes which operate in the regions is estimated.