Планування інновацій на підприємстві - Єлець, О.П. (Управління економікою: теорія та практика, 2010)
Розкрито внутрішні та зовнішні чинники можливості реалізації інновацій, визначено етапи планування створення нової продукції, зазначено показники конкурентоспроможності інноваційної продукції. Раскрыты внутренние и внешние факторы возможности реализации инноваций, определены этапы планирования создания новой продукции, отмечены показатели конкурентоспособности инновационной продукции. The paper presents internal and external factors of possibility to realize innovations. The stages of planning the creation of new product are determined. The indexes of competitiveness of innovative products are shown.