Формування підприємницької системи внутрішньофірмових взаємовідносин - Богдан, О.І.; Козлов, Є.Є.; Гаращук, О.В.; Яценко, Н.М. (Управління економікою: теорія та практика, 2010)
Розглянуто основні передумови розвитку підприємництва в організації, виходячи з підвищення ваги внутрішньофірмових взаємовідносин, які забезпечують успіх ринково орієнтованої організації; систематизовано ініціативні дії учасників, а також проаналізовано їх зміст. Рассмотрены основные предпосылки развития предпринимательства в организации, исходя из повышения веса внутрифирменных взаимоотношений, которые обеспечивают успех рыночно ориентированной организации; систематизированы инициативные действия участников, а также проанализировано их содержание. The article describes the preconditions for the entrepreneurship development in the organization proceeding from the increase of the importance of intrafirm mutual relations which provide the success of the market-oriented organization; the initiative actions of participants are systematized, and their content is analyzed as well.