Іміджева політика й інвестиційна привабливість старопромислових регіонів в умовах фінансової кризи - Васильченко, О.Р.; Толстих, А.С. (Управління економікою: теорія та практика, 2010)
Проаналізовано основні аспекти формування позитивного іміджу старопромислових регіонів задля підвищення їх інвестиційної привабливості й подолання основних наслідків фінансової кризи. Проанализированы основные аспекты формирования позитивного имиджа старопромышленных регионов с целью повышения их инвестиционной привлекательности и преодоления основных последствий финансового кризиса. The basic aspects of formation of old industrial regions’ positive image is analyzed in the article in order to increase their investment attractiveness and overcome the basic consequences of the financial crisis.