Питання оцінки потенціалу старопромислового регіону - Лазарева, Т.С. (Управління економікою: теорія та практика, 2010)
Стаття присвячена теоретичним та практичним проблемам визначення сутності та діагностики потенціалу старопромислового регіону як комплексної оцінки можливостей і здатностей цілісного територіально-організаційного утворення, у межах якого історично склалася економіка індустріального типу. Статья посвящена теоретическим и практическим проблемам определения сущности и диагностики потенциала старопромышленного региона как комплексной оценки возможностей и способностей целостного территориально-организационного образования, в рамках которого исторически сложилась экономика индустриального типа. The article covers theoretical and practical problems concerning the determination of essence and diagnostics of an old industrial region’s potential as a complex estimation of possibilities and capabilities of an integrated territorial-organizational structure within which there was formed the economy of industrial type.