Соціально-економічні проблеми формування і використання трудового потенціалу Донецької області - Антонюк, В.П. (Соціоекономіка, 2009)
Досліджено проблеми формування й використання трудового потенціалу Донецької області. Здійснено оцінку ефективності використання трудового потенціалу та визначено напрями підвищення її рівня в контексті соціоекономічного підходу. Исследованы проблемы формирования и использования трудового потенциала Донецкой области. Осуществлена оценка эффективности использования трудового потенциала и определены направления повышения ее уровня в контексте социоэкономического подхода. The article investigates the problems concerning formation and use of labor potential of Donetsk region. The effectiveness of the labor potential was estimated, the ways of increasing its level in the context of a socioeconomic approach were defined.