Теорія людського капіталу як інтегральна концепція розвитку соціальної та економічної сфери - Сафонова, Т.В. (Соціоекономіка, 2009)
Досліджується еволюція теорії людського капіталу та внесок українських вчених у її розвиток. Обґрунтовується інтегральна соціоекономічна природа людського капіталу. Исследуется эволюция теории человеческого капитала и вклад украинских ученых в ее развитие. Обосновывается интегральная социоэкономическая природа человеческого капитала. The article investigates the evolution of human capital theory and contribution of the Ukrainian scientists in its development.The author substantiates an integral socio-economic nature of human capital.