Про можливості підвищення якості інформаційного забезпечення соціальної політики з використанням засад соціоекономіки - Новікова, О.Ф. (Соціоекономіка, 2010)
Визначено потреби та можливості якісного інформаційного забезпечення при аналізі соціального стану в державі та її регіонах, систематизовано проблеми та обґрунтовано перспективні напрями удосконалення оцінки соціальних процесів з використанням засад соціоекономіки. Определены потребности и возможности качественного информационного обеспечения при анализе социального состояния в государстве и его регионах, систематизированы проблемы и обоснованы перспективные направления совершенствования оценки социальных процессов с использованием основ социоэкономики. The paper identifies the needs and and possible ways of providing high-quality information support when analyzing the social situation in the country and its regions. It systemizes the problems and gives grounds for some promising directions to improve the assessment of social processes using the principles of socioeconomics.