Проблеми суспільного розвитку України у контексті соціоекономічної парадигми - Антонюк, В.П. (Соціоекономіка, 2010)
Досліджено методологічні аспекти становлення соціоекономічної парадигми. Обґрунтовано необхідність соціоекономічного підходу в дослідженні та вирішенні проблем конкурентоспроможності України, людського розвитку, умов та наслідків соціальних реформ. Исследованы методологические аспекты становления социоэкономической парадигмы. Обоснована необходимость социоэкономического подхода в исследовании и решении проблем конкурентоспособности Украины, человеческого развития, условий и последствий социальных реформ. The article analyzes the methodological aspects of formation of a socio-economic paradigm. The author accents the necessity of a socioeconomic approach in studying and solving the problems of Ukraine's competitiveness, human development, conditions and consequences of social reforms.