Інституційне забезпечення соціальної політики України - Бібікова, В.В. (Соціоекономіка, 2010)
Визначено потребу створення такого інституційного забезпечення соціальної політики, що відповідає сучасним вимогам та українським реаліям. Розкрито основні недоліки і проблеми функціонування структур, які забезпечують розробку та реалізацію соціальної політики в Україні. Розроблено пропозиції щодо вдосконалення інституційного забезпечення соціальної політики України. Определена необходимость создания такого институционального обеспечения социальной политики, которое отвечает современным требованиям и украинским реалиям. Раскрыты основные недостатки и проблемы функционирования структур, обеспечивающих разработку и реализацию социальной политики в Украине. Разработаны предложения по усовершенствованию институционального обеспечения социальной политики Украины. The necessity of creating an institutional provision for the social policy which would meet the modern requirements and Ukrainian realities is defined. Basic drawbacks and problems of functioning of the structures which provide the development and implementation of the social policy in Ukraine are described. The proposals on improvement of the institutional provision for the Ukrainian social policy have been worked out.