Лідерський потенціал особистості майбутніх фахівців соціономічних професій - Кальянов, А.В. (Соціоекономіка, 2010)
Формування лідерського потенціалу особистості майбутніх фахівців у перехідний період трансформаційної економіки потребує особливої уваги. Вона має включати провідні компоненти та якості психологічного портрета сучасного лідера, враховувати інтегральні соціальні та психолого-педагогічні впливи при формуванні та розвитку сучасного лідера в умовах медійної вищої освіти. Формирование лидерского потенциала личности будущих специалистов в переходный период трансформационной экономики требует особенного внимания. Она должна включать ведущие компоненты и качества психологического портрета современного лидера, учитывать интегральные социальные и психолого-педагогические воздействия при формировании и развитии современного лидера в условиях медийного высшего образования. Formation of leadership potential of future specialists in the transitional period of transformative economy acquires a special importance. It must include the leading components and qualities of a psychological portrait of a modern leader taking into consideration integral social and physiologic – pedagogical impact under formation and development of a modern leader in conditions of media higher education.