Проблеми кадрового забезпечення Донецького регіону та можливості їх вирішення з позиції соціоекономічної парадигми - Забавіна, К.Ю. (Соціоекономіка, 2010)
Досліджується проблема кадрового забезпечення Донецького регіону, параметри регіонального ринку праці в динаміці та причини структурної незбалансованості попиту і пропозиції робочої сили. Исследуется проблема кадрового обеспечения Донецкого региона, параметры регионального рынка труда в динамике и причины структурной несбалансированности спроса и предложения рабочей силы. The problem of providing skilled personnel in Donetsk region is studied, as well as parameters of a regional labour-market and reasons of structural unbalanced demand and supply of labour force in dynamics.