Напрями розвитку корпоративної соціальної відповідальності в контексті соціоекономічного підходу - Дейч, М.Є. (Соціоекономіка, 2010)
Визначено переваги соціоекономічного підходу до його застосування в системі корпоративного управління. Оцінено умови формування та розвитку КСВ в Україні. Обґрунтовано необхідність розвитку механізму державно-приватного партнерства на підставі стандартів відповідальності. Визначено стан, проблеми та перспективи розвитку соціальної відповідальності на різних рівнях управління. Определены преимущества социоэкономического подхода к его применению в системе корпоративного управления. Оценены условия формирования и развития КСО в Украине. Обоснована необходимость развития механизма государственно-частного партнерства на основании стандартов ответственности. Определено состояние, проблемы и перспективы развития социальной ответственности на разных уровнях управления. The paper describes the advantages of a socioeconomic approach for its using in corporate governance. The conditions for forming and developing corporate social responsibility (CSR) in Ukraine are evaluated. The necessity of developing public-private partnership on the basis of standards of responsibility is grounded. The author examines the state, problems and prospects for the social responsibility development at different levels of governance.