Ринок робочої сили та зайнятість у підприємницькому секторі України: завдання державного регулювання - Миценко, І.М. (Соціоекономіка, 2010)
Досліджено роль підприємницького сектору у забезпеченні зайнятості, існуючі проблеми та завдання державної політики щодо їх вирішення. Исследована роль предпринимательского сектора в обеспечении занятости, существующие проблемы и задачи государственной политики по их разрешению. The paper investigates the role of business sector in providing employment, the existent problems and tasks of the state policy on their solution.