Соціоекономічні аспекти самоорганізації громадян в управлінні житловою власністю - Логачова, Л.М. (Соціоекономіка, 2010)
Розглянуто проблеми і перспективи застосування нових форм управління житловою власністю. Проаналізовано структуру і динаміку загального житлового фонду за формами власності. Виявлено фактори, які впливають на процес самоорганізації населення для управління житловою власністю. Рассмотрены проблемы и перспективы применения новых форм управления жилищной собственностью. Проанализирована структура и динамика общего жилого фонда по формам собственности. Выявлены факторы, влияющие на процесс самоорганизации населения для управления жилищной собственностью. The paper covers the problems and prospects for using new forms of residential property management. It analyzes the structure and dynamics of the total housing stock by types of ownership. The factors that affect the process of self-organization of population to manage residential property are identified.