Розвиток агрономії на Ніжинщині на початку XX століття - Ємельянов, В.; Коновальчук, В. (Сiверянський лiтопис, 2012)
У статті досліджується діяльність Ніжинського земства в галузі агрономії у Ніжинському повіті на рубежі ХІХ-ХХ ст. В статье исследуется деятельность Нежинского земства в области агрономии в Нежинском уезде на рубеже ХІХ-ХХ вв. In this article we analyze the agronomic activity of Nizhyn zemstvo in Nizhyn district at the turn of ХІХ-ХХ centuries.