Етапи існування Любецького замку в ХIV – ХVIІ ст. (за матеріалами археологічних досліджень Б. О. Рибакова) - Ситий, Ю.; Кондратьєв, І. (Сiверянський лiтопис, 2012)
На основі результатів робіт експедиції 1957 – 1960 рр. під керівництвом академіка Б. О. Рибакова простежуються етапи існування Любецького замку в ХIV – ХVIІ ст. На основе результатов работ экспедиции 1957–1960 гг. под руководством академика Б. А. Рыбакова прослеживаются этапы существования Любечского замка в ХIV – ХVIІ вв. The periods of the existence of Lubech castle in the ХIV – ХVIІ centuries are observed based on the working results of the 1957-1960 archaeological expedition led by the academician Rybakov B.A.