Подружжя Олександр та Софія Русови у суспільно-політичному житті України другої половини ХІХ – початку ХХ ст. - Рахно, О. (Сiверянський лiтопис, 2012)
У статті аналізується участь Олександра та Софії Русових у суспільно-політичному житті України другої половини ХІХ – початку ХХ ст. Статья посвящена анализу участия Александра и Софии Руссовых в общественно-политической жизни Украины второй половины ХIХ–начала ХХ ст. The article is devoted to analysis of Oleksandr and Sofia Rusovy’s activity in social and political life of Ukraine in the second half of the XIX – at the beginning of the XX centuries.