Остання адреса: Розстріли соловецьких в’язнів з України у 1937-1938 роках - Юркова, О. (З архівів ВУЧК-ГПУ-НКВД-КГБ, 2004)
Рецензія на книгу: Остання адреса: Розстріли соловецьких в’язнів з України у 1937-1938 роках: В 2 т. – 2-е вид., доопрац. і доп. – К.: “Сфера”, 2003.