"Помилувати не можна розстріляти": нова книга про жертви червоного терору в Криму в 1920 – 1921 рр. - Крупина, В. (З архівів ВУЧК-ГПУ-НКВД-КГБ, 2004)
Рецензія на книгу: "Помилувати не можна розстріляти": нова книга про жертви червоного терору в Криму в 1920 – 1921 рр. [Абраменко Л.М. Последняя обитель. Крым, 1920 – 1921 годы. – К., МАУП, 2005. – 480 с.: ил.].