Репресії серед духовенства та віруючих в УРСР в часи «великого терору»: статистичний аспект - Бажан, О. (З архівів ВУЧК-ГПУ-НКВД-КГБ, 2007)
The article is dedicated to the analysis of political repression of clergy and believers in 1937–1938.