№ 4. Доповідна записка експерта відділу НКВС УСРР по відділенню церкви від держави Ю. Любінського до ДПУ УСРР про священиків УАПЦ від 17 грудня 1923 р. (З архівів ВУЧК-ГПУ-НКВД-КГБ, 2007)
Публікація Д. Бойко, І. Бухарєвої, С. Кокіна, П. Кулаковського.