№ 15. Виписка з протоколу засідання Особливої наради при Колегії ОДПУ СРСР щодо звільнення з-під варти О. Ярещенка та позбавлення права проживати у Москві, Ленінграді, Харкові, Києві, Одесі, Ростові-на-Дону від 4 червня 1926 р. (З архівів ВУЧК-ГПУ-НКВД-КГБ, 2007)
Публікація Д. Бойко, І. Бухарєвої, С. Кокіна, П. Кулаковського.