Діяльність органів радянської держбезпеки зі здійснення «куркульської операції» у Харківській області (1937–1938 рр.) - Золотарьов, В. (З архівів ВУЧК-ГПУ-НКВД-КГБ, 2007)
The author investigated to what results led the fulfillment of the NKVD executive order No 00447 in Kharkov region.