Подарунок Сталіна радянському електорату. (До 70-річчя «великого терору») - Кульчицький, С. (З архівів ВУЧК-ГПУ-НКВД-КГБ, 2007)
The article is dedicated to mass terror of Soviet period as the tool of state policy.