Україна в добу «великого терору»: етапи, особливості, наслідки. «Єжовщина» починається - Шаповал, Ю. (З архівів ВУЧК-ГПУ-НКВД-КГБ, 2007)
The author investigated the peculiarities of the course of «the great terror» in Ukraine during 1937–1938.