Алегоричний фрагмент символічної мови Лесі Українки: “Осіння казка” - Моклиця, М. (Леся Українка і сучасність, 2010)
Поставлено проблему визначення мовних домінант стилю Лесі Українки. Розглядається “Осіння казка” як приклад алегоричного стилю, експериментальний і етапний для еволюції творчості. Ставится проблема определения языковых доминант стиля Леси Украинки. Рассматривается «Осенняя сказка» как пример аллегорического стиля, экспериментальный и этапный для эволюции творчества. The problem of determination of linguistic dominants of style of Lesia Ukrainka is put in the article. The “Autumn Fairy-Tale”is analyzed as an example of allegoric style, experimental and stage for an evolution of creation.