Функціональне навантаження модальних синтаксем у поетичних творах Лесі Українки - Межов, О. (Леся Українка і сучасність, 2010)
Досліджено структурно-семантичні особливості й функціональне навантаження різнотипних модальних синтаксем у поетичних творах Лесі Українки. Исследованы структурно-семантические особенности и функциональная нагрузка разнотипных модальных синтаксем в поэтических произведениях Леси Украинки. Structural-semantic peculiarities and functional load of different modal syntaxema are researched in poetic works of Lesia Ukrainka.