Жанрова природа драматичних творів Олени Пчілки - Школа, В. (Леся Українка і сучасність, 2010)
Розглядаються твори Олени Пчілки, написані для дорослої та дитячої аудиторії. З’ясовується їх жанрова своєрідність. Рассматриваются произведения Олены Пчилки, написанные для взрослой и детской аудитории. Анализируется их жанровое своеобразие. In the article the works of Olena Pchilka, written for children and adults are considered. It`s genre peculiarities are analyzed.